SJ Service Academy: E-learning
SJ Service Academy
E-learning

www.sjserviceacademy.se
bokning@sjserviceacademy.se
InteraktionsBolaget levererar interaktiva kurser till SJ Service Academy. Allt för att förbättra och vidareutveckla hanteringen av och förståelsen för service och kundvård.
Arlanda Airport: E-learning
Arlanda Airport
E-learning

www.arlanda.se
digital.services@swedavia.se
Med hjälp av ett molnbaserat system för e-learning kan personalen på Arlanda Airport få snabb tillgång till verktygen som leder till ökad förståelse för verksamheten.
Momail: Produktutveckling
Momail
Produktutveckling

www.momail.se
info@momail.se
Med Momail kan alla som vill, ta emot e-post i mobilen. Ingen nerladdning eller krånglig installation av programvara behövs. Operatörsoberoende och gratis.
BYN: Produktutveckling
BYN
Produktutveckling

byn.provbanken.com
info@byn.se
Provbanken är ett molnbaserat provsystem för utexaminering av lärlingar, utvecklad och framtagen genom ett unikt samarbete mellan Byggnadsindustrins yrkesnämnd, InteraktionsBolaget och Hermods.
Systemtext
Systemtext
SEO och sociala medier

www.systemtext.se
info@systemtext.se
Systemtext ville förnya sin internetprofil och anlitade oss under våren 2011. Vi tog fram en ny, luftigare look som följer deras grafiska profil och hjälper dom även med löpande underhåll av information och innehåll.
Technogarden
Technogarden
Nylansering av XNet

konsult.technogarden.se
info@technogarden.se
Technogardens konsulter behöver en gemensam samlingsplats för att kommunicera och ta del av intern information, oavsett var de befinner sig på sina uppdrag. Ett molnbaserat intranät.
NTI YH
NTI Yrkeshögskola
E-learning och mobile learning

www.ntiyh.se
daniel.molin@ntiyh.se
NTI Yrkeshögskola, E-learning och mobile learning. Effektivisering av lärandet. Ledningsgruppsarbete för Certifierad Cisco Administrator.
Åhléns
Åhléns
E-learning och mobile learning

www.ahlens.se
Online utbildning för Åhléns personal innebär en ökad förståelse för verksamheten och en förbättrad kundservice i butiken.
Bibliotekets Vänner: Hemsida
Bibliotekets Vänner
Hemsida

www.biblioteketsvanner.se
info@biblioteketsvanner.se
En ny profil för internet med bildarkiv och information om vad som händer i den ideella föreningen. Allt administrerbart med hjälp av ett CMS.
Wellinge IBK: Logotyp
Wellinge IBK
Logotyp

www.wibk
info@wibk
Wellinge IBK är en nystartad innebandyförening på Näset. En av deras första utmaningar blev att skapa sig en ny logotyp och en grafisk profil.
Kronvalls Skorstenar: Hemsida
Kronvalls Skorstenar
Hemsida

www.kronvallsskorstenar.se
info@kronvallsskorstenar.se
Kronvalls skorstenar har fått en uppfrächning av sina befintliga websidor, sökmotoroptimering och ett enkelt CMS för att kunna adminstrera informationen själva.
Ljunghusens Vägförening: Hemsida
Ljunghusens Vägförening
Hemsida

www.ljunghusensvf.org
info@ljunghusensvf.org
Med ett kraftfullt CMS kan styrelsen snabbt och enkelt distribuera löpande information, nyheter och dokument till sina medlemmar.
Pågen: CMS Management
Pågen
CMS Management

www.pagen.se
info@pagen.se
CMS hantering och vidareutveckling av moduler för att förenkla och effektivisera den dagliga administreringen internt.
Hermods: Utbildningsportal
Hermods
Utbildningsportal

www.hermods.se
info@hermods.se
När Hermods tog steget att lägga ut all sin distansutbildning till webben anlitade dom InteraktionsBolaget för att i ett tidigt stadie vara med och forma konceptet.